#ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ#

Μια εντελώς, πιο σύγχρονη και πιο ευχάριστη εικόνα, αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Πλέον, εδώ και μια εβδομάδα λειτουργούν καταστήματα αφορολογήτων ειδών, τα λεγόμενα Duty Free Shops, που ομολογουμένως αλλάζουν το περιβάλλον ενός αεροδρομίου που δέχεται τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κίνηση μετά το αεροδρόμιο της Αθήνας, ειδικά τη θερινή περίοδο, μιας και η Κρήτη αποτελεί τον σημαντικότερο ελληνικό τουριστικό προορισμό.

Ήδη τα καταστήματα λειτουργούν εδώ και περίπου μια εβδομάδα, ωστόσο τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για σήμερα το μεσημέρι. Πέραν όμως των καταστημάτων, η εικόνα των εσωτερικών χώρων του αεροδρομίου, τόσο στις αφίξεις όσο και στις αναχωρήσεις, είναι επίσης εντελώς διαφορετική.

Οργανωμένοι χώροι, πολλά καθίσματα, ώστε οι ταξιδιώτες να μην περιμένουν όρθιοι όπως παλιά, σημάνσεις, κυλικεία, τουαλέτες και δωρεάν wi-fi, συνθέτουν ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον. Κι όλα αυτά έγιναν με χρήματα της εταιρείας Hellenic Duty Free Shops, η οποία ανακαίνισε ένα αεροδρόμιο που έχει φθάσει –και ίσως έχει ξεπεράσει – τα όριά του, αναφορικά με την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Τα εγκαίνια του αεροδρομίου γίνονται από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hellenic Duty Free Shops, Γιώργο Βελέντζα.

Πηγή: news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top