Το ψάχνει για εμπλοκή συνολικά στον Ερασιτέχνη ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ

Ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για εμπλοκή του στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, εξέδωσε η «μάνα του λόχου». Ο επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος πρόκειται να συμβάλει οικονομικά το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του «τριφυλλιου», ενώ το ψάχνει για συνολικό μπάσιμο.

Σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ είχε συνάντηση με τον Σωτήρη Πανταλέοντα για το θέμα και όλα δείχνουν οτι θα αναλάβει το «χτίσιμο» της ομάδας, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με χαρά διάβασε τη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε διαδικαστική κίνηση ή ενέργεια μας υποδείξει σχετικά με την διοικητική διάρθρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, την οποία ξεκάθαρα όλοι μας επιθυμούμε να την ξανακάνει αντάξια του ονόματος του Συλλόγου.

Η αναφορά του δε, για την πρόθεση ανάληψης της Διοίκησης ολόκληρου του Ερασιτέχνη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενημερώνουμε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι οι θέσεις της Διοίκησης και τα «κλειδιά» του Συλλόγου είναι 100% στη διάθεσή του από σήμερα, όπως άλλωστε έχουμε δηλώσει ανοιχτά από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας».

Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top