Ήταν το 2009 όταν το Facebook εγκαινίασε τη λειτουργία του «like», αλλάζοντας τόσο τη δική του επικράτεια όσο και το τι σήμαινε τελικά η κοινωνική δικτύωση.

Και στα 9 χρόνια που μεσολάβησαν, τόσο εμείς όσο και οι φίλοι μας έχουμε πατήσει το κουμπάκι τόσες φορές που είναι πρακτικά αδύνατο να θυμάσαι πού και πότε. Αλλά και σε ποιον, που είναι εδώ το μεγάλο ζητούμενο.

Μόνο που το Facebook σου δίνει τη δυνατότητα να φρεσκάρεις τη μνήμη σου και να δεις κάθε φωτογραφία στην οποία πάτησες like σε κάποια φάση της online δραστηριότητάς σου. Ή οι φίλοι σου. Ή η σύντροφος σου. Ή κάθε celebrity λίγο-πολύ!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας στη γραμμή αναζήτησης (search bar) και να πληκτρολογήσεις το «photos liked by» και το όνομα της αρεσκείας σου. Και να πατήσεις enter φυσικά. Ας το κάνουμε για τον Mark Zuckerberg, τον ιδρυτή του Facebook…


Θα μεταφερθείς έτσι σε μια σελίδα με μερικές από τις φωτογραφίες που έχει κάνει like ο Mark. Κάτω από το «μπουκέτο» των φωτογραφιών θα δεις το «see more», που θα πατήσεις τώρα για να τις δεις όλες.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top