Νέα διάκριση για τη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.

Η Κορακάκη κατάκτησε την τρίτη θέση στα 25 μέτρα με πυροβόλο πιστόλι.

Αν και το ξεκίνημά της στον τελικό του αγωνίσματος ήταν μέτριο, με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ όσο περνούσε η ώρα και με συνεχόμενες καλές βολές ,(στον αγώνα ήταν πρώτη, με πάρα πολύ μεγάλη επίδοση 590/600 και στις  βολές 25m ακριβείας ήταν πρώτη με 296 / 300), κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τριάδα και να μείνει εκεί έως το τέλος συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλιο πήρε η Μαρία Γκρόντζεβα από την Βουλγαρία (35 βαθμούς), ενώ το ασημένιο η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία (32β.).
-Στην αποστολή όπως είναι γνωστό βρίσκεται και ο αδερφός της Διονύσης Κορακάκης, που συμμετέχει και αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, έριξε με αεροβόλο πιστόλι 10μέτρων και έκανε επίδοση 561/600 και  ήταν 48ος.
Να τονίσουμε ότι ο Διονύσης, ήταν ο μόνος έφηβος που έριξε στην κατηγορία των ανδρών.

Στην συνέχεια των αγώνων,στις 12 Μαΐου αγωνίζεται η Άννα στο αεροβόλο πιστόλι και 13 Μαίου αγωνίζονται με τον Διονύση μαζί στο mix αεροβόλο πιστόλι 10m.

Α.Μ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top