Συνθήματα κατά του διαδρατικού αγωγού ΤΑΠ έβαψαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης το δημαρχιακό μέγαρο Καβάλας. Η συγκεκριμένη ενέργεια καταδικάστηκε αμέσως από την Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

Επίσης το μεσημέρι της Πέμπτης στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας βρέθηκαν τρεις εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής πολιτών που ζητούν αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ. Στο σημείο βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας ο οποίος έκανε γνωστό πως οι εκπρόσωποι συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Καβάλας.

Τέλος αναφορικά με τις ενέργειες της δημοτικής αρχής με τον Αγωγό TAP ο επικεφαλής της παράταξης Ο τόπος της Ζωής Μας Μάκης Παπαδόπουλος εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου αναφέροντας τα εξής :  «Στις 14 και στις 16 Μαΐου αντίστοιχα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και η Κοινοπραξία του ΤΑΡ ανακοίνωσαν ότι επήλθε συμφωνία με τον Δήμο Καβάλας για τη χρηματοδότηση έργου ύδρευσης στην περιοχή των Φιλίππων, παράλληλα με την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ στη συγκεκριμένη περιοχή. Μέχρι σήμερα, η Δήμαρχος Καβάλας δηλώνει δημόσια, ακόμη και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι δεν γνωρίζει ποιοι θα συμμετέχουν στην προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ύδρευσης και ότι δεν συναίνεσε στην έναρξη των εργασιών κατασκευής του αγωγού στην περιοχή των Φιλίππων. Δυστυχώς, οι δηλώσεις της Δημάρχου Καβάλας δεν μας πείθουν.»


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top