#ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ#

Ταλαιπωρία αναμένει το επιβατικό κοινό, καθώς στάσεις εργασίας και απεργίες έχουν εξαγγελθεί στα μέσα μεταφοράς για την Τετάρτη, ημέρα της 24ωρης γενικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και την Πέμπτη.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 30 Μαΐου, τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ. Για την Πέμπτη 31 Μαΐου λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους, τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη 30 Μαΐου τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν από κοινού η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Σε στάση εργασίας προχωρούν την Πέμπτη 31 Μαΐου, από τις 06:00 έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Σε 24ωρη απεργία προχωρεί στις 30 Μαΐου και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.

Λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, από τις 10:00 έως τις 13:00 θα υπάρξουν και ακυρώσεις σε πτήσεις. Η AEGEAN και η Olympic Air μάλιστα με ανακοίνωσή τους αναγκάζονται να ακυρώσουν 6 σκέλη πτήσεων και να τροποποιήσουν την ώρα αναχώρησης σε 50 σκέλη πτήσεων.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top