#ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ#

Την ευγνωμοσύνη τους στον νεαρό μετανάστη από το Μάλι που έσωσε τον γιο τους που κρεμόταν από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου μιας πολυκατοικίας στο κέντρο του Παρισιού, εξέφρασε η οικογένεια του τετράχρονου παιδιού.

«Είναι ένας πραγματικός ήρωας» δήλωσε η γιαγιά του μικρού για τον Μαμουντού Γκασάμα ο οποίος σκαρφάλωσε τέσσερις ορόφους για να σώσει το παιδί από το κενό.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του τετράχρονου, που τον άφησε μόνο του στο διαμέρισμα για να πάει για ψώνια, κατηγορείται για αμέλεια, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η μητέρα έμαθε τα νέα όταν της τηλεφώνησε η αστυνομία καθώς δεν ήταν στο σπίτι και στη συνέχεια είδε το βίντεο στο διαδίκτυο:

«Τον ευχαριστούμε» είπε και εξομολογήθηκε ότι θα προτιμούσε να μην είχε δει το βίντεο γιατί είναι δύσκολο να βλέπεις το ίδιο σου το παιδί να κρέμεται από το μπαλκόνι.

Ο 22χρονος μετανάστης θα μπορέσει να λάβει τη γαλλική υπηκοότητα και να ενταχθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος είχε συνάντηση μαζί του στο Μέγαρο Των Ηλυσίων.

Ο κ Μακρόν τον ευχαρίστησε και τον συνεχάρη αλλά και του έδωσε ένα μετάλλιο για το κουράγιο του και την πυγμή που επέδειξε.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top