Στον αυριανό τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και στο ενδεχόμενο του Grexit, το οποίο θα θεωρείται σχεδόν βέβαιο, εάν γίνουν ξανά επεισόδια στο ντέρμπι δικεφάλων», αναφέρθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Είναι ένα κατόρθωμα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου αυτό που βιώνουμε», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού μέσω του Real FM και πρόσθεσε: «Έχουμε φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Εμείς είμαστε στο πλευρό της FIFA για όποια απόφαση και να πάρει, το έχουμε πει αυτό. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε κόστος».

«Ελπίζω οι παράγοντες των ομάδων να το έχουν καταλάβει αυτό το πράγμα. Από τις ανακοινώσεις που βγάζουνε μέχρι στιγμής και τις προτροπές προς τους οπαδούς φαίνεται ότι όλοι έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης», συμπλήρωσε ο κ. Βασιλειάδης..

«Δυστυχώς μιλάμε με πολεμικούς όρους και μιλάμε για σχέδιο δράσης, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Έχω την πληροφόρηση ότι θα βρεθούν στο γήπεδο εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA. Όλοι θα κριθούν στο τέλος, όλοι θα κριθούν την Κυριακή το πρωί. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν την κρισιμότητα των στιγμών. Η δαμόκλειος σπάθη του Grexit επικρέμεται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι», προειδοποίησε ο υφυπουργός.

Τέλος, ο κ. Βασιλειάδης, σημείωσε: «Είμαστε στο και πέντε όχι στο παρά πέντε. Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη κοιτάζει αύριο το ΟΑΚΑ και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top