Έφοδο στον ουρανό» που άγγιξε σπουδαία πρόσωπα της παγκόσμιας ιστορίας επιχειρεί να κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας μέσα από το ομώνυμο βιβλίο του το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αρμός.
Μάλιστα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Έφοδος στον Ουρανό! 21+2 συναντήσεις του Θανάση Λάλα» στο Public Καβάλας την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από Καβαλιώτες οι οποίοι θέλησαν να ακούσουν ανέκδοτες ιστορίες από συνεντεύξεις τις οποίες έκανε ο δημοσιογράφος με προσωπικότητες που βράβευσε η σουηδική ακαδημία με Νόμπελ.
Για το βιβλίο μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ενώ ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης που επίσης θα παρίστατο στην εκδήλωση δεν παρεβρέθει λόγω οικογενειακού ζητήματος.
Πέραν των εισηγήσεων παρουσιάστηκαν επίσης βίντεο συναντήσεων με μύθους της εποχής μας, όπως η συνάντηση με τον Ζοζέ Σαραμάγκου στο σπίτι του στο Λαντσαρότε, η συνάντηση με την Ντόρις Λέσινγκ στο σπίτι της στο Λονδίνο, αλλά και ο Σιμόν Πέρες μιλώντας από το δωμάτιο της εξουσίας.Πηγή : kavalapost.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top