Την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 19:00 ανοίγει τις πύλες της η 18η Διεθνής Έκθεση Alexpo 2018 η οποία θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουνίου. Δείτε το πρόγραμμα της Έκθεσης.

Ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουνίου, τις πύλες της η 18η Διεθνής Έκθεση Alexpo 2018, την οποία διοργανώνει, από 15 έως 19 Ιουνίου στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου.

Η Alexpo 2018 θα ανοίξει τις πύλες της στις 7:00 το απόγευμα και τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 8:00 μ.μ. από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από 19:00 μέχρι 24:00.

Κάθε σκέλος του προγράμματος της Alexpo 2018 διαμορφώθηκε ώστε να συμβάλλει στη δημιουργία μιας έκθεσης με υψηλή δυναμική και απήχηση που θα παράσχει στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες νέα ερεθίσματα και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου, με το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων να είναι ιδιαίτερα πλούσιο και να περιλαμβάνει από γαστρονομικές προτάσεις γνωστών chef. όπως ο Άρης Πετρετζίκης, μέχρι και το... ρεκόρ Guinness, καθώς το Επιμελητήριο Έβρου θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ Guinness, δημιουργώντας μια μεγάλη πλεξούδα με σκόρδα. Κάτοικοι της Νέας Βύσσας του "χωριού των σκόρδων", θα επιχειρήσουν να πλέξουν την μεγαλύτερη πλεξούδα σκόρδου μήκους 300 μέτρων.

Όλες οι πληροφορίες για την Alexpo 2018 στην ιστοσελίδα: www.alexpo.gr

Πηγή: Alexandroupoli Online
Ε.Μ

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top