#ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ#

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι δύο πρωθυπουργοί είχαν τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι και το τηλεφώνημα, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, διήρκεσε περίπου μια ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Οι ίδιες πηγές ανάφεραν ότι θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεφωνική επικοινωνία των δυο πρωθυπουργών αύριο το πρωί.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Οι δυο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία αύριο το πρωί, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, Νίκο Φραγκόπουλο, ο πρωθυπουργός Ζάεφ δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει λύση στο θέμα του ονόματος. Μετράμε μέρες, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι μόλις μιλήσει με τον πρωθυπουργό θα ενημερώσει τον λαό της χώρας του. Θα ανακοινώσουμε από κοινού τα «καλά νέα», είπε ο Ζάεφ.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top