Μια κατακόκκινη σιλουέτα που παραπέμπει σε δρομέα, έτοιμο να εκτιναχθεί από το βατήρα, υποδεχόταν τους επιβάτες στο μετρό του Συντάγματος.

Με εντυπωσιακές καμπύλες, τολμηρές γραμμές και σύγχρονη σχεδίαση, το Mitsubishi Eclipse Cross πρωταγωνιστούσε από τις 4 έως τις 10 Ιουνίου στην είσοδο του μετρό.

Το νέο όραμά της εταιρίας για την αυτοκίνηση του 21ου αιώνα ενσαρκώνεται στο καλύτερο SUV που κατασκεύασαν ποτέ, όπως δηλώνουν οι μηχανικοί της Mitsubishi.

Το νέο Eclipse Cross, η κατασκευή του οποίου αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται στο Okazaki της Ιαπωνίας, είναι ένα SUV Coupé με μοντέρνα εμφάνιση και αξιόπιστη συμπεριφορά, που εγκαινιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της MMC φέρνοντας πλείστα καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά στην κατηγορία.

Σηματοδοτεί μία αποφασιστική καμπή της Mitsubishi Motors καθώς είναι το πρώτο μοντέλο, μίας νέας γενιάς μοντέλων που θα επαναπροσδιορίσουν τη θέση της μάρκας ως γνησίου παίκτη στην συνεχώς αναπτυσσόμενης κατηγορίας των SUV τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην Παγκόσμια αγορά του αυτοκινήτου.

Η καλοκαιρινή ενέργεια της εταιρίας υλοποιήθηκε από την InterBus, που δραστηριοποιείται και επενδύει στον τομέα της διαφήμισης σε κινούμενα μέσα και είναι η μοναδική που παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top