Υποτροφίες σε δύο ωφελούμενους φοιτητές

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Πάνος & Χρυσηίδα–Βοήθεια στα παιδιά» επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Η Πρόεδρος κ. Διόνη Βαρδάκα συνοδευόμενη από την κ. Βάντα Γεωργιάδου, την κ. Μαρινέλα Θωμοπούλου και τον κ. Γιώργο Θωμόπουλο ενημερώθηκαν από την πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας –Σ.Α.Φ. Αλίκη Τσιαμούρα αλλά και τα στελέχη του φορέα για τις πολύπλευρες δράσεις που ανακουφίζουν σε μηνιαία βάση χίλια επτακόσια μέλη οικογενειών.

Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. από το 2016 συνεργάζεται με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία  «Πάνος και Χρυσηίδα – Βοήθεια στο Παιδιά». Η εταιρεία παρέχει υποτροφίες σε δύο φοιτητές ωφελούμενους της Ένωσης Κυριών. Η συμβολή της εταιρείας είναι σημαντική, καθώς τα παιδιά αυτά χωρίς την βοήθειά της δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Ο «Πάνος & Χρυσηίδα–Βοήθεια στα παιδιά» παρέχει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, βίας ή εγκατάλειψης και σε παιδιά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές που μειονεκτούν για να κρατηθούν στον τόπο τους, και να υποστηρίξει τις προσπάθειές τους για μόρφωση, απόκτηση εμπειρίας, κοινωνική ένταξη και ανάπτυξη των ταλέντων τους, παρέχοντας υποτροφίες ή άλλη βοήθεια.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top