Πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στις 7:00 το πρωί στην οδό Φιλικής Εταιρείας, στην είσοδο πολυκατοικίας. Γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από τα ψώνια της στη λαϊκή αγορά δέχθηκε επίθεση από άντρα, ηλικίας περίπου σαράντα ετών. Την έριξε κάτω και όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς προσπάθησε να τη βιάσει. Μεταξύ των δύο ατόμων επακολούθησε πάλη.

Οι φωνές της γυναίκας κινητοποίησαν καταστηματάρχες που βρίσκονταν ήδη στις επιχειρήσεις τους, στην ίδια περιοχή. Σταμάτησαν τον δράστη ο οποίος προσπάθησε να ξεφεύγει. Κινήθηκε από την οδό Φιλικής Εταιρείας προς την περιοχή του λιμανιού. Οι επαγγελματίες τον ακινητοποίησαν. Εκείνος τους μιλούσε στην αγγλική γλώσσα και σε λίγη ώρα συνελήφθη από αστυνομικούς που βρέθηκαν γρήγορα στο σημείο.

Η προανάκριση απέδειξε πως επρόκειτο για Τούρκο ναυτικό, μέλος του πληρώματος εμπορικού σκάφους που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο λιμάνι της Καβάλας «Φίλιππος Β’». Ο ναυτικός φέρεται να είπε στους επαγγελματίες και στους αστυνομικούς ότι δεν είχε οποιαδήποτε άλλη πρόθεση εις βάρος της γυναίκας παρά μόνο να της αποσπάσει τα χρήματα. Ωστόσο, η άτυχη και σοκαρισμένη γυναίκα δήλωσε στους επαγγελματίες που την έσωσαν ότι προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα. Το περιστατικό ερευνάται περαιτέρω ενώ ο Τούρκος εμπλεκόμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξοδεύοντας όλα τα χρήματα που είχε και γι’ αυτό προσπάθησε να πάρει τα χρήματα της ανυποψίαστης γυναίκας.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top