Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζονται πλέον στα παλιά Νοσοκομεία Καβάλας και Αλεξανδρούπολης καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αξιοποιηθούν όπως θα έπρεπε από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων Το παλιό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια έχει αφεθεί στην τύχη του, πλέον όμως, έχει αρχίσει να γίνεται και επικίνδυνο.

Απόδειξη, η αποκόλληση τμήματος ενός μπαλκονιού, το πρωί της Δευτέρας, το οποίο έπεσε από τον τρίτο όροφο, ευτυχώς, χωρίς να τραυματίσει κάποιον περαστικό. Σημειωτέον, στο χώρο ακριβώς από κάτω στεγάζονται σύλλογοι, και πλέον η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Το εσωτερικό δε, θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για γυρίσματα ταινίας τρόμου, πέραν του γεγονότος ότι πλέον αποτελεί εστία μόλυνσης, με τις ακαθαρσίες και τα απορρίμματα, να συνθέτουν το σκηνικό της πλήρους εγκατάλειψης.

Το κτίριο διεκδικούν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μαζί με την Περιφέρεια ΑΜΘ, ωστόσο έχουν προκύψει πολλές γραφειοκρατικές δυσκολίες. Μιλώντας για το θέμα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης δήλωσε πως, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η χρήση του κτιρίου να περάσει στο Δήμο, καθώς ο χρόνος πλέον λειτουργεί εις βάρος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στο οποίο έχει περάσει η κυριότητα, και εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, θα είναι ευθύνη του ίδιου του Υπουργού.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top