#ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ#

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η 18η Διεθνής Έκθεση Alexpo 2018 την οποία διοργανώνει, από 15 έως 19 Ιουνίου στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου.

Ένας θεσμός κορυφαίας σημασίας που αναβαθμίστηκε ώστε να αποτελέσει πολύτιμο μέσο προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και πνεύμονα οξυγόνου για τους επιχειρηματίες που επιδιώκουν να σημειώσουν πρόοδο σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών, τεχνογνωσίας και εξωστρέφειας.

Κάθε σκέλος του προγράμματος της Alexpo 2018 διαμορφώθηκε ώστε να συμβάλλει στη δημιουργία μιας έκθεσης με υψηλή δυναμική και απήχηση που θα παράσχει στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες νέα ερεθίσματα και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου, με το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων να είναι ιδιαίτερα πλούσιο και να περιλαμβάνει από γαστρονομικές προτάσεις γνωστών chef. όπως ο Άρης Πετρετζίκης, μέχρι και το... ρεκόρ Guinness, καθώς το Επιμελητήριο Έβρου θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ Guinness, δημιουργώντας μια μεγάλη πλεξούδα με σκόρδα Νέας Βύσσας πάνω από το σημερινό ρεκόρ των 266 μέτρων. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε αυτή την πολύ σημαντική καλλιέργεια και παραδοσιακή βιομηχανία της περιοχής του Έβρου, εξήγησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χριστόδουλος Τοψίδης.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ.

Alexandroupoli Online 

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top