Με το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών συνεχίστηκαν την Δευτέρα 11 Ιουνίου  οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους περίπου 87.000 υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση διαγωνίστηκαν στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, ενώ στα Μαθηματικά οι υποψήφιοι από τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Οικονομίας και Πληροφορικής.
Τα θέματα των αρχαίων ήταν βατά ενώ αυτά των Μαθηματικών ήταν ευκολότερα σε σχέση με πέρυσι.Στα Αρχαία Ελληνικά και στο διδαγμένο κείμενο ζητήθηκε απόσπασμα από την Πολιτεία του Πλάτωνα.Ενώ για τα μαθηματικά ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας επικεντρώθηκε στα τελευταία ερωτήματα για όσους στόχευαν σε έναν πολύ υψηλό βαθμό


Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων θα εξεταστούν σε Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top