Πανελλήνιες εξετάσεις 2018!Για τους περισότερους οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μία δύσκολη και αγχώδη περίοδο για το αν τελικά θα καταφέρουν να εισαχθούν στην σχολή που ονειρεύονται.

Για πολλούς η ιδανική σχολή είναι αυτή που έχει γρήγορη επαγγελματική αποκάτασταση ή ένα όνειρο που θέλουν να πραγματοποίησουν.Κάθε χρόνο όμως υπάρχει ένας ιδιαίτερος μαθητής που γίνεται αυτό που λέει η νέα γενιά viral και δίνει το δικό του στίγμα!

Φέτος λοιπόν ένας ιδιαίτερος μαθητής καθιερώθηκε ως πιο χαλαρός μαθητής για τις πανελήνιες του 2018, ένα παιδί που ξετρύπωσε από το ρεπορτάζ του ενα τσάνελ γαι την έναρξη των πανελλήνιων στα γενικά λύκεια.

Ένα παιδί αυθόρμητο, που αντιλαμβάνεται λίγο διαφορετικά τις εξετάσεις.Το ενα τσάνελ τον συνάντησε ξανά!Είναι ο Βίσα Δημήτρης και είναι ένα παιδί που χαρίζει απλόχερα το χαμόγελο του και δίνει πραγματικά την δική του νότα αισιοδοξίας.

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε πρώτο στις τάσεις για το you tube το οποίο έχει αγγίξει μέσα σε μία μέρα τις 200.000 προβολές.

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη ότι και αν κάνει στην ζωή του!Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας μείνει αξέχαστος αλλά και ότι μας χάρισε ένα όμορφο και διαφορετικό ρεπορτάζ.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top