Στη Βιολογία για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στη Βιολογία Γενικής Παιδείας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Με τα μαθήματα αυτά έπεσε και η αυλαία των φετινών εξετάσεων.

Βατά και αναμενόμενα αλλά απαιτητικά ως προς τον όγκο κρίνονται τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού, στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦΕ τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας και ήταν απαιτητικά σε μεγάλο βαθμό.
Οι υποψήφιοι για να τα λύσουν θα έπρεπε να έχουν μελετήσει αρκετά και να έχουν κατανοήσει σε βάθος την ύλη.

Με τα ειδικά μαθήματα θα συνεχίσουν οι εξεταζόμενοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι θα εξεταστούν
Παρασκευή 22-6 Αγγλικά
Σάββατο 23-06 Γερμανικά
                           Ισπανικά
Δευτέρα 25-6 Ελεύθερο Σχέδιο
Τρίτη 26-6 Γραμμικό Σχέδιο
Τετάρτη 27-6 Γαλλικά
Πέμπτη 28-6 Ιταλικά
Παρασκευή 29-6 Αρμονία
Σάββατο 30-6 Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων
Χαμηλές επιδόσεις διαπιστώνουν οι καθηγητές που βλέπουν τα γραπτά των υποψηφίων - Οι επιλογές τους στο μηχανογραφικό δελτίο θα κρίνουν πολλά - Η οικονομική κρίση κρίνει την κατεύθυνση σπουδών των νέων

Πτώση των βάσεων αναμένεται να φέρουν οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στα περισσότερα από τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Οι καθηγητές εκτιμούν ότι η πτώση των βάσεων θα είναι μεγαλύτερη στα τμήματα του 2ου και του 4ου Επιστημονικού Πεδίου και περίπου σταθερές στο 1ο ΕΠ με πιθανή άνοδο στα παιδαγωγικά τμήματα.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top