Σε μέτρια αγοραστικά επίπεδα κυρίως λόγω μη-καταβολής μισθών και συντάξεων κινήθηκε η κίνηση στην Λαϊκή Αγορά της Καβάλας. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του Air Sea Show η επόμενη Λαϊκή Αγορά θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διάβαση επί της Ερυθρού Σταυρού με τη Βότση, στην «είσοδο» της Λαϊκής Αγοράς του Σαββάτου.

Σε ένα από τα πλέον «δύσκολα» και επικίνδυνα σημεία της Καβάλας, στην Ερυθρού Σταυρού, εκεί όπου κάθε βδομάδα χιλιάδες συμπολίτες μας κάθε ηλικίας επισκέπτονται τη Λαϊκή Αγορά, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018 τροχαίο ατύχημα όταν ένα διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο «χτύπησε» ηλικιωμένη γυναίκα.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 09:00 το πρωί. Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε τη διάβαση από το Παζάρι προς την οδό Βότση όταν το διερχόμενο όχημα δεν κατάφερε να σταματήσει και την «έριξε» στην άσφαλτο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται, δίχως -ευτυχώς- η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Καβάλας.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top