Ανακοίνωση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αν. Μακεδονίας - Θράκης για τις Περιφερειακές εκλογές του 2019.

Η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αν. Μακεδονίας - Θράκης συνεδρίασε την Τετάρτη 6 Ιουνίου με θέμα τις Περιφερειακές Εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜ-Θ θα πρωτοστατήσουν στη συγκρότηση ενός πλατιού, ενωτικού, προοδευτικού μετώπου ισότιμης συνεργασίας για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ:

«Η Γραμματεία της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αν. Μακεδονίας - Θράκης συνεδρίασε την Τετάρτη 6/6/2018 με θέμα τις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης.

Εκτιμά πως στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κομοτηνής, με τη μεγάλη συμμετοχή φορέων και πολιτών, τον πλούσιο διάλογο που αναπτύχθηκε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό, αναδείχτηκαν οι μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειάς μας. Δεσμεύσεις δε της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού ήδη υλοποιούνται.

Υπογραμμίζει την ανάγκη για ανάδειξη μιας νέας Περιφερειακής Αρχής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η οποία θα διοικήσει με σχέδιο, στόχους, αποτελεσματικότητα και με την πολιτική βούληση και ικανότητα να αντιστοιχηθεί με τις προσπάθειες της κυβέρνησης για παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΜ-Θ θα πρωτοστατήσουν στη συγκρότηση ενός πλατιού, ενωτικού, προοδευτικού μετώπου ισότιμης συνεργασίας για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειάς μας στη νέα εποχή που ανοίγεται με το τέλος των μνημονίων και την έξοδο της χώρας από την κρίση».
Alexandroupoli Online 

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top