Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης για να ενημερώσει σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης των στρατοπέδων στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Ο δήμαρχος Σερρών σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης των στρατοπέδων στο Συμβούλιο της Επικρατείας είπε ότι την Τρίτη 19 Ιουνίου, στο Συμβούλιο της Επικρατείας συζητείται η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε ο Δήμος Σερρών για αθέτηση της συμφωνίας των στρατοπέδων εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τόνισε, ότι είναι λυπηρό δύο δημόσιοι φορείς να οδηγούνται στις αίθουσες των δικαστηρίων για την αξιοποίηση της περιουσίας του Σερραϊκού λαού, όπως είναι τα στρατόπεδα, ενώ θα έπρεπε η επίλυση του θέματος αυτού να ολοκληρωθεί με πολιτικό τρόπο, με σύνεση και συνεργασία.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο δήμαρχος μεταβαίνει με τον δικηγόρο και γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παρασκευιώτη Αλέξανδρο, ο οποίος και θα υποστηρίξει την υπόθεση αυτή. Ο κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Δικηγορικό Σύλλογο για την εθελοντική του προσφορά στο θέμα των δικαστικών υποθέσεων των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών.


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top