Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 11/6/2018.


Καλή Εβδομάδα σε όλους! Την παρούσα Δευτέρα θα γίνει της… διορατικότητας και της διαίσθησης! Η συνεργασία Σελήνης-Πλούτωνα, μας καθιστά ικανούς, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, να διαβάζουμε την γλώσσα του σώματος αλλά και τις προθέσεις των άλλων!

Κριός

Γενικά

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Κριέ, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς έξυπνα κι ευέλικτα. Θα γίνουν και μερικές αλλαγές, που δεν περίμενες. Δεν πρέπει όμως να σε τρομάζουν, αφού ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που κατά το παρελθόν υπήρχαν στα αισθηματικά σου, Κριέ μου, μπορούν να ξεπεραστούν με τη συζήτηση και μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σου. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα είναι γενικώς καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει
σε πολύ καλό σημείο, ενώ θα ισορροπήσουν κι άλλο.


Ταύρος

Γενικά

Θα πρέπει να ξέρεις, Ταύρε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οφείλεις σήμερα να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς στο ελάχιστο και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πέτυχες πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θ’ ανταμειφθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Ταύρε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου, κυρίως τι είναι αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε σήμερα, Ταύρε μου, τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα και καλύτερα απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες, σταδιακά όμως τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.


Δίδυμος

Γενικά

Ίσως σήμερα, Δίδυμε, προκύψουν κάποια θέματα που δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, ώστε να έχεις επίγνωση των καταστάσεων και να ξέρεις το πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Σε κάποια άλλα ζητήματα, δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια παράπονα, Δίδυμέ μου, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Διαθέτεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις, Δίδυμε, για επαγγελματική επιτυχία, είναι δεδομένες. Μη χαλαρώσεις σήμερα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς, αφού στο εξής θα βελτιωθούν λόγω αυξημένων εσόδων.


Καρκίνος


Γενικά

Αυτό το διάστημα, Καρκίνε, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ορισμένα θέματα, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην εκνευρίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία, και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα ευνοούνται τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων και το άνοιγμα νέων καταστάσεων. Μην πεις όμως πράγματα που δεν πιστεύεις και, το κυριότερο, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να απολαύσεις για λίγο ακόμη την ανεξαρτησία σου, αφού σύντομα έρχεται μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Καρκίνε, διαφορετικά θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα έξοδα συνεχίζουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει πάντως να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αποδειχθεί καλύτερη για τα οικονομικά σου.


Λέων

Γενικά

Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να μην αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο, οπότε ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις αναρίθμητες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά στον εαυτό σου και τους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις ούτε στο ελάχιστο από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, Λέων. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να δεις τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Παρά τη βελτίωση των οικονομικών σου, απόφυγε να κάνεις συναλλαγές αυτή την περίοδο, διότι θα έχεις προβλήματα.


Παρθένος

Γενικά

Ίσως με κάποια άτομα, Παρθένε, να έχεις διαφωνίες, είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μπορεί να μετανιώσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία που έχεις σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξει! Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, αλλά προτιμότερο είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.


Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, θα είναι η μέρα της ευαισθησίας αλλά και της ευπιστίας, ένα άκρως επικίνδυνο 24ωρο δηλαδή. Οι αναξιόπιστοι άνθρωποι θα έχουν την τιμητική τους από το πρωί ως το βράδυ. Προσοχή, λοιπόν, στα δακρύβρεχτα σενάρια που θα σου «σερβίρουν», καθώς δεν είναι βέβαιο ότι έχουν ανάγκη αυτά που σου ζητάνε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι, Ζυγέ μου, σήμερα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή, πρέπει και να πάρεις κι όχι μόνο να δίνεις τόσα πολλά. Για αρχή, ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ζυγέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά κι οι σχετικές συζητήσεις για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση υποθέσεων, σήμερα ευνοούνται.


Σκορπιός

Γενικά

Η πίεση της καθημερινότητας σ’ έχει αποσυντονίσει, Σκορπιέ, και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και τον τρόπο που θα γνωρίσεις την επιτυχία που ζητάς. Μοιράσου με τους δικούς σου τα θέματα που σε απασχολούν και άκου με πολλή σοβαρότητα αυτά που θα σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει σε μια περίοδο, Σκορπιέ, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική ή εγωκεντρική διάθεση, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Σήμερα ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά απόφυγε τα πολλά έξοδα.Τοξότης

Γενικά

Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Τοξότη, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να πεις κάποια πράγματα με τ’ όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν σήμερα να έρθεις περισσότερο κοντά του και μαζί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεις, Τοξότη, πολλούς στόχους που έχεις βάλει, σταδιακά να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες και αν θα έχουν επιτυχία. Φρόντισε στα οικονομικά σου, να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.Αιγόκερως

Γενικά

Οι ευθύνες κι οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Αιγόκερε, σ’ έχουν αποσυντονίσει, εκνευρίζοντάς σε αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην πεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε, λοιπόν, να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Πρέπει να κατανοήσεις, ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, οπότε μην κάνεις άλλα έξοδα.


Υδροχόος


Γενικά

Μερικές φορές, Υδροχόε μου, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πάντα φέρνεις εις πέρας κάθε δράση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Υδροχόε μου, διότι θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις αυτή τη μέρα να λύσεις κάποια παρεξήγηση κι ανάβαλλέ το για αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, ανεξαρτήτως αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε πάντως να κάνεις περιττές αγορές.


Ιχθύς


Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ μου, φρόντισε να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στην κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην συνεχίζεις με το ίδιο τέμπο, Ιχθύ μου, λόγω των ευθυνών στα επαγγελματικά σου, διότι παραμελείς το ταίρι σου και μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις ν’ αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, κι η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις τελικά να τακτοποιήσεις τα πάντα και με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top