Με 3ο βραβείο τιμήθηκε η αριστούχος μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας (Δ.Ω.Κ.), Χαρά Τσιπιζίδου, στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (Δ.Ω.Λ.). Η επιτυχία αυτή σημειώθηκε στην κατηγορία Γ1 και αφορούσε συμμετοχές έως 19 ετών, ενώ η Χ. Τσιπιζίδου είναι μόλις  15 ετών.
Το ena channel συνάντησε την ταλαντούχα πιανίστρια και μας εκμυστηρεύεται τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αλλά και τα όνειρα της για το μέλλον.
Η Χαρά Τσιπιζίδου γεννήθηκε και ζει στην Καβάλα. Είναι 15 ετών και μαθήτρια της Α΄ Λυκείου. Σπουδάζει πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, όπου βρίσκεται στο επίπεδο της Α΄ Ανωτέρας. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στο Δ.Ω.Κ. με την αείμνηστη Γιαννούλα Παπάζογλου, που υπήρξε δασκάλα της έως τον Μάρτιο του 2014. Συνέχισε στην τάξη της Αναστασίας Ρωμανοπούλου και από τον Οκτώβριο του 2014 μελετά με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δ.Ω.Κ., Γεώργιο-Ιούλιο Παπαδόπουλο.

Έχει κερδίσει πλήθος διακρίσεων και επαίνων.

Τον Ιούνιο του 2014 έδωσε το πρώτο της ρεσιτάλ στο Δ.Ω.Κ. και τον Ιανουάριο του 2015 εμφανίστηκε σε συναυλία τριών επίλεκτων νεαρών μαθητών πιάνου που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών, έπειτα από πρόσκληση του διακεκριμένου πιανίστα Στέφανου Νάσου στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Το piano στα forte του - JUNIOR». Τον Δεκέμβριο του 2015 εμφανίστηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συναυλία επίλεκτων ταλαντούχων μουσικών, ενώ πρόσφατα έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ στο ΔΩΚ. Ενώ έχει παρακολουθήσει και πολλά σεμινάρια πιάνου με καταξιωμένους καλλιτέχνες.
 Φυσικά ο Καλλιτεχνικός διευθυντής του Δ.Ω.Κ., Γεώργιο-Ιούλιο Παπαδόπουλο μίλησε στοο ένα τσανελ για την επιτυχία της μικρής του μαθήτριας αλλά και για το κλειδί της επιτυχίας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top