Τεράστια είναι η ανταπόκριση του κοινού και των επαγγελματιών του χώρου για το συνέδριο και την έκθεση. Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν δείξει οι περιφέρειες , τα επιμελητήρια και οι δήμοι αλλά και εταιρίες με προϊόντα από όλη την Ελλάδα . Ήδη πολλά επιμελητήρια ,περιφέρειες και πρεσβείες έχουν κλείσει το περίπτερο τους στην έκθεση.

Η Έκθεση δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους παραγωγούς να συνδυάσουν τις παρουσιάσεις των προϊόντων τους, με τα πλεονεκτήματα της ανάδειξης της γαστρονομίας και των Ελληνικών οίνων, που θα αναφέρονται στις συνεδριακές παρουσιάσεις. Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες θα μπορούν παράλληλα με τις Συνεδριακές εκδηλώσεις, να ενημερώνονται για τα διάφορα προϊόντα, παραγωγές και υπηρεσίες των Ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην Έκθεση.

Στην τεράστια επιτυχία του συνεδρίου – εκθεσης συμβάλουν οι  αιγίδες που έχουν συγκεντρωθεί από όλες τις πλευρές των πολιτικών και επαγγελματικών φορέων.

Ήδη πάνω από 20 διαφορετικοί φορείς, όπως Υπουργεία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκηση, Κρατικοί Οργανισμοί, Επιμελητήρια, Επαγγελματικοί Φορείς, Κλαδικές Ενώσεις, και διάφορες ενώσεις παραγωγών, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους την κορυφαία διοργάνωση του έτους σε θέματα γαστρονομίας και οίνου στην Ευρώπη.

Την αιγίδα τους έχουν ήδη παράσχει:

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Υπουργείο Τουρισμού
Περιφέρεια Αττικής
Δήμος Αθηναίων
ΕΟΤ
ΚΕΔΕ
Κεντρική Ένωση Επιμελητήριων Ελλάδος
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος
ΣΕΤΕ
FedHATTA
Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής
ΣΕΒΤ -Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
ΠΟΕΣΕ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων
Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου
Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικων Προϊόντων ΚΕΟΣΟΕ
Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος ΣΜΟΕ
Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής ΕΝΟΑΑ
Σε αυτή την μοναδική διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χορηγοί επικοινωνίας που συμβάλουν στην προώθηση του συνεδρίου – εκθεσης καθώς και οι ιστοσελίδες από όλη την Ελλάδα που έχουν αναφερθεί στο γεγονός αυτό.

Την χορηγία επικοινωνίας έχουν ήδη παράσχει:

ITN NEWS
CABARE
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ
PATRIS NEWS
ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑγροΤύπος αε
Agrotes eu
CLICK AT LIFE
ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
Proto 91.5
debop
myEptanisa
ΜΕΑΤ PLACE - DAIRY NEWS - GRILL MAGAZINE
Compupress AE
ΑΙΓΑΙΟ TV
Alpha News Drama 95,5
Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης , FM100 και TV100
Plant | Hotel & Restaurant
ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
AGROCAPITAL
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι διοργανωτές, η εταιρεία MACT MEDIA GROUP, και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», εκφράζουν την ικανοποίηση τους όχι μόνο στην ανταπόκριση συμμετοχών στο Συνέδριο, αλλά και στους πολλούς εκθέτες, Περιφέρειες, Δήμους και μεμονωμένους παραγωγούς, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να είναι μέρος αυτής της επιτυχημένης και εντυπωσιακής διοργάνωσης.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top