Τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και έρανο προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, από τις 5μ.μ έως και 11μ.μ στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων πρόκειται να παρουσιάσει  ο μουσικοσυνθέτης και Πρέσβης Καλής Θέλησης του «Hope For Children» CRC Policy Centre,  Γιώργος Θεοφάνους. Ακόμη, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, θα δώσουν το παρόν τους για να ενισχύσουν τη μεγάλη Συναυλία  συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Αττικής. 

Το «Hope For Children» CRC Policy Centre πιστεύοντας στην πρακτική στήριξη με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των παιδιών, αναλαμβάνει, μέσα από την πρωτοβουλία #StandByGreece, να ανοικοδομήσει υποδομές για παιδιά που έχουν καταστραφεί από την φωτιά. Για το σκοπό αυτό, στο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας θα συγκεντρώνονται χρήματα μέσω εισφορών στο περίπτερο του «Hope For Children» CRC Policy Centre. Παράλληλα, θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα και όλα τα έσοδα, όχι τα καθαρά, θα δοθούν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανοικοδόμηση κατεστραμένων υποδομών για τα παιδιά. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορόυν να συνεισφέρουν μέσω SMS στους ακόλουθους αριθμούς:

HOPE στο 5533 (Χρέωση € 1,02 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

HOPE στο 7733 (Χρέωση € 4,07 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Καλείστε με την παρουσία σας να στηρίξετε αυτό το μεγάλο γεγονός γιατί οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδας χρειάζονται στήριξη αλλά πάνω από όλα την επιβεβαίωση πως δεν είναι μόνοι τους. Η συνδρομή σας είναι ουσιαστική και η συνεισφορά σας πολύτιμη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top