Τους τελευταίους μήνες ένα ακόμα νησί έχει μπει στο «κάδρο» του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για την Λήμνο, η οποία στο παρελθόν δεν είχε να επιδείξει κάτι το αξιοσημείωτο όσον αφορά το μπάσκετ. Αυτό, όμως, αναμένεται να αλλάξει και μάλιστα άμεσα!

Ο ΓΣΛ Φάρος αποχώρησε από την Λάρισα, έπειτα από μία σεζόν παρουσίας στην θεσσαλική πόλη και μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου στο νησί του Αιγαίου. Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην κίνηση αυτή ήταν ο Παντελής Μπούμπουρας. Ένας από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες της χώρας, με τεράστια δράση στην Ουκρανία και πιο συγκεκριμένα στην Οδησσό.

Αυτή τη φορά πήρε τη μεγάλη απόφαση να βγει μπροστά και να δημιουργήσει μια ομάδα μπάσκετ στη Λήμνο, σε μια προσπάθεια να βάλει τον τόπο του στην πρώτη γραμμή των αθλητικών γεγονότων. Και όπως εξηγεί, ο Ήφαιστος Λήμνου είναι απλώς η αρχή στα -μεγάλα- σχέδιά του.

Ο ιδρυτής της Gefest ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άνοιγμα στο χώρο του μπάσκετ και μιλώντας στο SDNA, στο περιθώριο της παρουσίασης της ομάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ανέλυσε το πλάνο του για τον Ήφαιστο Λήμνου, εξήγησε τη σημασία της κίνησης αυτής, σε προσωπικό επίπεδο και στάθηκε στα οφέλη που έχει το εν λόγω εγχείρημα για το νησί!

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top