ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ     
Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Βασίλη Βοσνιάδη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τις ομάδες του Μακεδονικού και του Πιερικού στην Γ'Εθνική. Επίσης, ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. είναι και ο νεαρός αμυντικός Χρήστος Μαλαμίδης από την ΑΕΚ Καβάλας.
     

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Το φετινό ταξίδι της αγαπημένης μας ομάδας ξεκινά την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:30 με την πρώτη προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο πίσω από το κολυμβητήριο. Είναι σίγουρο ότι περιμένει σκληρή δουλειά τους ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη ενώ από την πλευρά της διοίκησης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι παίκτες μας να έχουν τις απαραίτητες παροχές/ανέσεις (ανακαίνιση αποδυτηρίων, πλήρης ανανέωση αθλητικού εξοπλισμού) μιας ομάδας που κινείται σε επαγγελματικά επίπεδα. 

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει την πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Καβάλα στο νέο αυτό ξεκίνημα ενώ σημειώνουμε πως ο αγιασμός θα γίνει στην φυσική μας έδρα όταν ολοκληρωθεί το δυναμικό της ομάδος μας. 


Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top